Думки росіян щодо того, чи хотіли б вони бачити Володимира Путіна на посаді президента Росії після 2024 року, розділилися. 42% опитаних – а це найвищий показник з 2013 року – висловилися проти.

Також дослідження «Левада-центр» показало нам, що відсоток прихильників Путіна залишається доволі високим. 47% росіян хочуть, аби чинний очільник Кремля був президентом і надалі.

Згідно з результатами опитування «Левада-Центру», найбільше Володимира Путіна хочуть бачити на президентській посаді після 2024 року росіяни віком від 55 років, найменше – особи 18 – 24 років.

Зазначимо, що 40% росіян вважають, що Путін виражає інтереси «силовиків» – це найвищий результат з 2017 року. Ще 40% вважають, що він виражає інтереси «олігархів» і великого бізнесу – це найвищий показник за історію спостережень.

Найбільше в існуванні культу особи Путіна переконані молоді респонденти 18 – 24 років: третина (32%) впевнені, що він є, ще 30% вважають, що передумов для цього все більше.


Нагадаємо, як писав «Вголос», влада країни-агресора готова до перемовин з президентом Зеленських, однак лише на умовах Кремля. 

ІА "Вголос": НОВИНИ