Звати горе-блогерку Христина Горун, вона львів’янка. Інстаграм «Чорної Мамби» закритий, натомість, чимало роликів вона опублікувала у своєму Тік Ток. Публічно принижувати Україну вона почала після гучного скандалу з молодиками, які слухали пісні українофоба Григорія Лєпса у центрі Львова. Вона стала на захист хлопців і написала, мовляв, вона слухала і буде слухати російське. Водночас дівчина назвала українських виконавців несмаком та погрожувала розправою за негатив у її бік. Окрім того, за нашими даним, у 2019 році дівчина була у Москві. Це підтверджують і фото дівчини з відповідною локацією.

В четвер, 11 травня, після того, як скандал добряче розгорівся, вона записала вибачення. Вже вдруге. Цього разу її промова виглядала щиріше. Вочевидь, хтось добре провів блогерці лікбез.

Впершу чергу хочу принести свої вибачення перед військовими, перед ЗСУ, а також перед тими людьми, яких ранили мої слова. Можливо, я це зробила некоректно, неправильно. Я за ЗСУ, я за перемогу і мир. І проти Росії, - каже тепер блогерка.

До цього журналістам вдалося отримати відео зі сторіс закритої сторінки у Інстаграмі «Чорної Мамби». Ці відео вона знімала вже після ситуації з «любителями пісень лєпса». 

На відео впевнено заявляє, що буде продовжувати спілкуватися російською мовою, дивитися російські серіали та слухати російську музику. Українок, які роблять їй зауваження, вона називає «жалюгідними» та «мотлохом» і пропонує їм просто відписатися від її сторінки.

«Не подобається? Просто, бл***, зникніть, на**й, патєряйтєсь. А коли мій Інстаграм очиститься від цих нацистів, то повернемося до теми й**нутих мамаш», - зазначила скандальна блогерка.

ІА "Вголос": НОВИНИ