Блогерка та б'юті-майстриня з Дніпра Ольга Сінєгіна назвала вимкнення світла «геноцидом», звинувативши владу у відсутності електрики. Через це вона закликала «повалити уряд». Після скандалу жінка таки вирішила перепросити.

Про це пишуть місцеві-телеграм канали.

Ольга Сінєгіна на своїй сторінці в Instagram надихнулась невеликим протестом через відключення електрики у Києві. Вона заявила, що підтримує такі дії, назвала відключення світла «геноцидом» та закликала до «повалення влади». 

Б'юті-майстриня після розголосу записала відео, у якому перепросила за свої дії. Їх вона аргументувала тим, що нібито «через вимкнення світла вона не може приготувати їжу своїй дитині».

«На емоціях я виклала в Instagram Stories про нещодавній протест у Києві та написала про повалення влади. Я в жодному разі не закликаю вас до цього. Я за нашу владу, за цілісність України. Слава ЗСУ! І, звісно ж, я хочу вибачитися перед усіма, кого я образила своїми неправильними висловлюваннями, перед матерями, перед військовими, перед усіма я хотіла б вибачитися», - заявила майстриня.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська відводять підрозділи та готують для евакуації персонал окупаційних адміністрацій населених пунктів тимчасово зайнятої території Запорізької області.

ІА "Вголос": НОВИНИ