Дівчина образила українських військових та публічно заявила, що не вірить в нашу перемогу.

Звати горе-блогерку Христина Горун, вона львів’янка. Інстаграм «чорної мамби» закритий, натомість, чимало роликів вона опублікувала у своєму Тік Ток.

Там і ролики з дорогих ресторанів, відпочинку за кордоном та коштовними покупками. До слова, відео у Тік Ток дівчина переважно знімає під російську музику.

За нашою інформацією, скандальній блогерці вже закрили можливість входу у низку львівських закладів, зокрема Emily Resort , Grand hotel та «Банк готель».

Публічно принижувати Україну вона почала після гучного скандалу з молодиками, які слухали пісні українофоба григорія лєпса у центрі Львова. Вона стала на захист хлопців і написала, мовляв, вона слухала і буде слухати російське. Водночас дівчина назвала українських виконавців несмаком та погрожувала розправою за негатив у її бік.

Окрім того, за нашими даним, у 2019 році дівчина була у Москві. Це підтверджують і фото дівчини з відповідною локацією.

Редакція сайту «Вголос» звертається до СБУ з проханням якнайшвидше затримати і покарати горе-блогерку. Також закликаємо львівські заклади відпочинку долучитися до ініціативи і закрити вхід для зрадниці.

Із самою дівчиною зв'язатися журналістам не вдалося, натомість додзвонилися до її хлопця. Щоправда, у розмові з журналістами він відхрестився від близьких стосунків з скандалісткою. Також різко засудив висловлювання дівчини, каже, сам шокований. Раніше за нею такого не помічав.

«Я це бачив, мені це скидали. Я ніколи в житті навіть не думав, що може таку, вибачте за слово, х*йню написати і думати», - сказав хлопець.

ІА "Вголос": НОВИНИ