У четвер, 16 травня, у столиці Росії стався курйозний випадок за участі силовиків Федеральної служби безпеки (ФСБ). Офіцери Роберт Чатурян і Тимур Соколов зазнали нападу і побоїв, за те що один із них надто довго сидів у туалеті громадського закладу. Про це пише телеграм-канал «Baza».

Зазначають, що Роберт Чатурян усього лише сходив у туалет, але варто було йому вийти звідти, як без зайвих церемоній його вдарили в обличчя. Тільки й спромігся спитати за що. У відповідь почув: «Скільки можна було там (у кабінці – ред.) сидіти?»

Інцидент стався в одному із московських барів, де силовики проводили час. За Чатуряна відразу ж заступився його колега Тимур Соколов, який був із ним у барі. Після цього розгорілась вулична бійка, унаслідок якої у Чатуряна зламана щелепа та наявні травми голови, Соколов постраждав менше.

За фактом побиття поліція відкрила кримінальну справу.

Це вже не перший випадок, коли працівників ФСБ відлупцювали дрібні хулігани – лише в лютому 2019 року рос. ЗМІ двічі повідомляли про подібні випадки.

Російські користувачі соцмереж жартують, що чергову «розправу» над ФСБшниками влаштували «злі бандерівці». Інші висловили також такі зауваження: «Дааа, слабоват нынче чекист пошёл», «Это вам не граждан за репосты сажать», «По заветам сказочного замочили в сортире», «Это конечно их личное дело, чем они вдвоем там занимались, но вероятно хулиганам не понравилось именно это».

ІА "Вголос": НОВИНИ