Сьогодні, 31 січня, Львів попрощається з Героями Михайлом Чингаром та Богданом Деркачем, які захищали Україну від російських окупантів.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Чин похорону Михайла Чингаря та Богдана Деркача розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11).

Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Михайло Чингар (12.02.1995-24.01.2023) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №49 міста Львова.

У 2012 році закінчив Загальноосвітній навчальний заклад III ступеня з профільним навчанням і допрофесійною підготовкою «Львівський економіко-правовий ліцей», у 2014 році – Львівський кооперативний фаховий коледж економіки і права за спеціальністю «Правознавство». Згодом здобував юридичну освіту у Східноєвропейському університеті економіки і права імені Рауфа Аблязова. У вільний час активно займався спортом, володів спортивним розрядом «Кандидат у майстри спорту України з дзюдо».

Протягом 2014-2017 років проходив військову службу у лавах Національної гвардії України.

Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав окремого загону спеціального призначення «Азов» Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У Михайла Чингаря залишилися батьки та сестра.

Богдан Деркач (1990-2023) Уродженець Бердянська Запорізької області.

Закінчив Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство». Після завершення навчання працював слідчим.

Протягом 2015-2021 років виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції/Операції Об’єднаних сил.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно вступив до лав 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних сил України.

Читайте також у «Вголосі»: у Львові попрощалися з бійцем іноземного легіону

ІА "Вголос": НОВИНИ