Але тут бойовиків очікував сюрприз — гроші хоча й видав «Центробанк ДНР», але на них красувався штамп українською мовою.

Як припустив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан («Штірліц») у Facebook, найближчим часом бойовикам буде після «Глоду» й інших міцних напоїв не до війни.

«Підрозділи російсько-окупаційних військ Дірляндії отримали грошове забезпечення зі затриманням майже на два місяці. Головною причиною став розподіл сфер впливу та фінансових потоків після ліквідації Сашки Закері (Олександра Захарченко, екс-ватажка »ДНР". — Ред.) і втечі в Росію Сашки «Ташкента» (Олександра Тимофєєва, «екс-міністра доходів і зборів ДНР». — Ред.). Звичайно, на днях в підрозділах бойовиків буде рікою литися "Бояриник" і гасла "велікаяроссія", — написав він.

"Штирліц" також вказав на один нюанс у виплаті зарплати бойовикам: на пачці з російськими рублями стоїть штамп українською мовою.

"Диверсія банківських співробітників? Ні, нагадування терористам, чий Донбас. Ніякої Росії ніколи "дирляндія" потрібна і не була, і використовують її в своїх меркантильних цілях на радість імперським амбіціям злобного карлика", — додав офіцер ЗСУ.

ІА "Вголос": НОВИНИ