Про це на власній сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

Згідно з інформацією, сьогодні зранку там перебувають так звані «керівники ДНР», а підконтрольні ним засоби масової дезінформації вже встигли збрехати, що нібито вчора сили АТО обстріляли з мінометів Комінтернове та Водяне.

«Зараз там спеціально для російських журналістів, представників СЦКК та СММ ОБСЄ готують інсинуацію, з метою дискредитації Збройних Сил України. Бойовики знову тимчасово виводять з населеного пункту техніку та важке озброєння, ведеться робота із місцевим населенням, готуються відповідні заяви про здійснення, нібито українськими військовими, обстрілів населеного пункту, грабежів та насильницьких дій щодо місцевого населення», - йдеться у повідомленні.

Водночас, на шляху, що сполучає Комінтернове з Маріуполем, бойовики «ДНР» встановили блокпост і нині не випускають селян із населеного пункту.

Нагадаємо, як писав «Вголос», 22 грудня у селище Комінтерново на Донеччині увійшов підрозділ «ДНР» на БМП, можливо з мінометами.

Згодом надійшла інформація про те, що бойовики почали будувати перед Комінтерновим з української сторони перший укріпрайон, бетонувати споруди, підтягнули будівельну техніку, почали активно мінувати дороги і підступи.

24 грудня бойовики покинули селище.

ІА "Вголос": НОВИНИ