У п’ятницю, 23 липня, російські окупаційні війська продовжили порушувати «режим тиші» на Донбасі.

Від початку поточної доби ворог чотири рази обстріляв українські позиції. Про це інформує штаб Операції об’єднаних сил на сторінці в соціальних мережах.

Обстріли відбулися неподалік Опитного та Мар’їнки. Бойовики відкрили вогонь із мінометів 120-го калібру. Унаслідок нападу осколкові поранення отримав місцевий мешканець Мар’їнки. Окупанти обстріляли житловий сектор населеного пункту.

Українські військові надали постраждалому першу допомогу та евакуювали його до медичного закладу. Здоров’ю чоловіка нічого не загрожує.

У Луганській області бійці ЗСУ зафіксували проліт ворожого безпілотника «Орлан-10». Техніка російських найманців перетнула лінію розмежування.

Про нові порушення з боку окупантів Україна повідомила представників ОБСЄ.

Також на території Донецької та Луганської областей виконують роботу представники ДСНС. Сьогодні сапери обстежили 9 гектарів території та знищили 110 вибухонебезпечних предметів.

Як писав «Вголос», унаслідок підриву на невідомому мінно-вибуховому пристрої військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранення. Пораненого бійця одразу госпіталізували у медзаклад та оперативно надали всю необхідну допомогу.

Також ми повідомляли, що район біля Золотого, що на Луганщині, починає ставати гарячою точкою. Останнім часом там зросла кількість обстрілів.

ІА "Вголос": НОВИНИ