Про це в коментарі «112.ua» повідомив журналіст Віталій Саранцев, який був у залі засідання.

За інформацією журналіста, в травні 2016 харківська автостанція відмовила ветерану АТО Андрію Микитенко в реалізації пільгового квитка, мотивуючи це тим, що це вимога самого перевізника. У відповідь на це Микитенко викликав поліцію, а потім на автостанцію і перевізника подав позов до суду. Відзначається, що з травня минулого року тривала судова тяганина, відповідачі часто не приходили на засідання.

«Восени поточного року суд першої інстанції задовольнив скаргу Андрія Микитенко. В якості морального відшкодування визначили 1000 грн. Відповідачі подали апеляцію на таке рішення суду. Перше засідання було в середині листопада, сьогодні було заключне засідання, де суд залишив в силі попереднє рішення», - зазначив журналіст.

Він додав, що перевізник під час суду мотивував пільгові обмеження тим, що він не отримує від держави компенсацію за пільгову категорію.

«Проте під час дебатів з'ясувалося, що він (перевізник) за оформленням компенсації у відповідні органи не звертався», - додав Саранцев.

Журналіст зазначив, що Андрій Микитенко служив у 92-й бригаді в 2014-15 роках. Був поранений, після дембеля змушений був довго лікуватися. На даний момент проживає в Харківській області.

ІА "Вголос": НОВИНИ