Виконати він може практично все, навіть «Мурку», ламбаду та популярну в армії пісню про Путіна і аватарів, ідеться в сюжеті ТСН.

33-річний військовий має за плечима музичну школу, музучилище, педагогічний інститут і звання капітана міліції. «За життя відіграв чотири концерти повноцінних, півторагодинних», - зізнається він. Тепер про концерти щодня просять бойові побратими на Луганщині – музика допомагає їм долати всі труднощі війни. Вдячні слухачі записують виступи музиканта і викладають їх у соцмережах, де з'являються нові шанувальники таланту Коноваленка. «Бадьорить своїми піснями, своїм баяном», - зізнаються військові.

Паралельно з війною баяніст вчителює у Троїцькому, де й тримають позиції його побратими з 53 ОМБр. «У школі тут я викладаю захист Вітчизни, а він – музичне виховання», – розповів заступник командира батальйону з позивним «Штірліц». Замполіт до творчості свого бійця підійшов серйозно –  старається співати під баян сам, і вже підготував перший хіт про аватарів, Путіна та перемогу. Кажуть, пісня настільки сподобалася волонтерам, що ті подарували їм безпілотник.

ІА "Вголос": НОВИНИ