Російський філософ і соціолог Ігор Чубайс, старший брат політика Анатолія Чубайса, у прямому ефірі радіостанції «Комсомольська правда» звинуватив Росію і особисто терориста Ігоря Гіркіна в розпалюванні війни на Донбасі.

Про це повідомляє «Комсомольская правда» на своїй сторінці у Facebook.

Під час ефіру разом з Чубайсом був присутній колишній керівник «ДНР» терорист Ігор Гіркін, також відомий, як Стрєлков, але він не встиг нічого відповісти Чубайсу, оскільки той покинув радіо після своєї промови.

«Донбас, звичайно, де-юре є частиною України, і він туди повернеться. Але в цілому я хочу пояснити свою позицію. Я вважаю, що наша країна (Росія - УНІАН), на жаль, знаходиться у стані глибокої кризи. І екологічної – два мільйони кілометрів тайги вже згоріло, і демографічної – у нас зменшується населення, і економічної – у нас вже п'ять років знижується життєвий рівень. Причому за це відповідає президент», - розповів Чубайс.

Після цього Чубайс звинуватив Росію у розв'язанні війни з Україною і зазначив, що піде, якщо Гіркін не визнає своєї провини.

«І при цьому наша країна веде війну в Україні. Україна домагається демократичних прав, правових норм. В Україні відбулися вільні вибори, Україна є частиною Європи – вільний в'їзд-виїзд. І я відразу хочу сказати, що вважаю війну з Україною злочином. Той, хто розв'язав цю війну – є злочинцем. І я готовий вести дискусію лише в тому випадку, якщо мій опонент визнає свою вину і відповідальність. Якщо не визнає, я покидаю студію. Слава Україні!» – додав Чубайс і залишив студію, не дочекавшись відповіді бойовика.

Ведуча після цього зазначила, що таким чином Чубайс нібито визнав свою поразку.

Нагадаємо, терорист Гіркін продає свою медаль за анексію Криму, бо не має грошей.

[embed]https://www.facebook.com/onlinekpru/videos/2433956440219844/[/embed]

ІА "Вголос": НОВИНИ