Українські письменники Дмитро та Віталій Капранови підтримали голову секретаріату ВО «Свобода», єдиного кандидата у Президенти України від об'єднаних сил націоналістів Руслана Кошулинського.

«Ми достатньо близько познайомились із Русланом Кошулинським, коли писали книжку розслідування подій на Майдані »Майдан. Таємні файли”. Там був великий розділ, присвячений Верховній Раді. Уявіть собі 20 лютого. Президент утік, прем’єр-міністр утік, голова ВРУ утік, перший заступник голови ВРУ утік, весь Кабмін утік. Єдиний законний очільник держави на той момент був другий віце-спікер Руслан Кошулинський. Він не тільки не втік, він узяв на себе відповідальність за те, щоб наша революція стала легітимною. Якби не те засідання Верховної Ради, у нас би зараз було Сомалі. Тільки легітимне засідання Ради перетворило революцію в нашу з вами законну дію«, — зазначають письменники.

»З іншого боку, коли ти очолюєш державу навіть чотири дні, ким можеш після цього стати? Ким міг стати після цього Руслан Кошулинський? В. о. президента? Головою Верховної Ради? Прем’єр-міністром? Та ким завгодно міг стати. А став ким? Сержантом артилерії. Говоримо це для того, щоб ми з вами чітко артикулювали, чим власне Руслан Кошулинський кращий за інших. Така характеристика ви­­­черпна для будь-якої людини, щоб переконати її в тому, що Руслан Кошулинський — єдиний гідний кандидат у Президенти", — вважають Дмитро та Віталій Капранови.

Нагадаємо, у сторіччя Акту Злуки 22 січня 2019 року 40-й з’їзд партії ВО «Свобода» одностайно висунув єдиного кандидата від об’єднаних націоналістичних сил Руслана Кошулинського на посаду Президента України.

23 січня Руслан Кошулинський подав документи до Центрвиборчкому та вирушив на Донбас до українського війська.

ІА "Вголос": НОВИНИ