Зокрема, проти подібних висловлювань глави МВС виступили не тільки прості користувачі, але також відомі блогери та журналісти, пише Обозреватель.

«Іскрометний жарт щодо зґвалтувань людей у СІЗО. Браво, Арсене Кадиров!» - заявила Марія Васильєва.

«Де тут обтяжуюча? Зовсім здурів зі своєю Дєєвою» - повідомив Михайло Голуб.

«Жарт міністра внутрішніх справ з приводу практик згвалтування людей у СІЗО мене бентежить значно більше голої дупи на поп-концерті (де підтанцьовка ще й не таке показує)», - наголосив Роман Вибрановський

«І чим міністр внутрішніх справ України, що сміється над насильством у камерах СІЗО, відрізняється від Кадирова в Чечні?», - задався питанням Михайло Ткач.

«Міністр МВС зізнається, що в СІЗО практикують згвалтування затриманих. І майже хизується цим. Зверніть увагу», - зазначив Євген Головатюк.

«Коли міністр говорить слово "ідіот" публічно, характеризуючи людину зі статусом затриманого, коли жартує про насильницькі гомосексуальні стосунки в закритих чоловічих групах, ми будемо жити в державі, де голими ср*ками нікого не налякаєш, де гола ж*па - краще, що може з нами статися. Противно», - резюмувала Інна Білецька.

 

Нагадаємо, як писав «Вголос» скандальний пранкер Віталій Седюк, який оголив сідниці під час виступу Джамали на Євробаченні, вже перебуває у СІЗО.  «А поки .. ця ганьба країни, зможе реалізовувати своє «хобі» в тюремній камері ізолятора тимчасового тримання. Правда, показувати зад тамтешнім мешканцям, насолоджуючись своїм «хобі» – я б йому не радив», – сказав Аваков про затримання Седюка.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ