Російські війська продовжують наступ на сході України. Зокрема, окупанти намагаються вийти на кордон Луганської області. Однак українські військові відбивають атаки.

Про це повідомляє «Вголос» з посиланням на карту бойових дій, опубліковану Міноборони Великої Британії в Twitter.

Так, згідно з даними британської розвідки, російська армія намагається вести штурм за трьома напрямками - в районі Слов'янська, Бахмута та Ізюма. Противник продовжує завдавати ракетних ударів по населених пунктах Донбасу та Харківської області.

При цьому ЗСУ відбивають атаки на східному фланзі. У той час як на півдні України наші військові проводять успішну наступальну операцію для звільнення окупованих територій.

Крім того, Збройні сили України продовжують знищувати склади з боєприпасами в тилу російських військ, зокрема, на Херсонському напрямку.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки та оборони натякнув на долю Кримського мосту, збудованого окупантами від Росії до захопленого у 2014-му українського півострова.

Додамо, у неділю, 24 липня, в другій половині дня на Рогатинщині Івано-Франківської області сталась дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії постраждала неповнолітня.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ