Британський комік Метт Лукас зробив комічну пародію на зверненя прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона до нації у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Про це повідомляє The Guardian.

На думку Лукаса, прем'єр сказав наступне: «Не йдіть на роботу. Йдіть на роботу. Не користуйтеся громадським транспортом. Йдіть на роботу. Не йдіть на роботу. Залишайтеся вдома. Якщо ви можете працювати вдома, йдіть на роботу. Не йдіть на роботу. І тоді ми будемо або ні, щось чи інше.»

Зазначається, що епідеміологічна ситуація у Британії розвивається не найкращим чином, тож жителі країни сподівалися отримати чіткі та зрозумілі відповіді від очільника Уряду минулої неділі.

Проте здається, що його виступ призвів до виникнення  ще більшої кількості питань,  ніж дав відповідей.

Зокрема організація YouGov в понеділок провела опитування, яке показало, що менше, ніж третина респондентів відчувають, що знають, що саме попросить їх робити влада під час карантину.

Тоді як 91% опитаних зазначив, що попереднє гасло «залишайтесь вдома, захищайте співробітників екстрених служб, рятуйте життя» був цілком зрозумілим.

Натомість лише 30% британців зауважили, що зрозуміли значення нового лозунгу «залишайтесь пильними, контролюйте вірус, рятуйте життя».

Як писав «Вголос», молода наречена народила хлопчика: Борис Джонсон переміг коронавірус і знову став татом, подробиці.

ІА "Вголос": НОВИНИ