Андріян Гутник, депутат Львівської міської ради від «Свободи» стверджує, що будівництво крематорію у Львові - не найактуальніше питання.

“Львів з його особливостями, має багато актуальних проблем, однак це ніяк не крематорій. Будівництво такого масштабного об’єкту зі слів заступників міського голови обійдеться в близько 200 млн грн. Це в 4 рази дорожче від озвучених початкових цифр”, - аргументує Андріян Гутник в ефірі Народного толк-шоу на телеканалі НТА.

Депутата також бентежить як саме міська влада розставляє пріоритети серед потреб містян. З його слів, міська рада ніяк не реагує на збільшення кількості хворих на коронавірус, в той час як планує витрачати захмарні кошти на крематорій.

“Чому міська влада не звертає увагу на величезні черги в львівських лікарнях? Як влада виходитиме з того, що львівські кладовища заповнені? Це результат вже дворічної пандемії, з якою влада міста не готова справно бороться”, - наголошує Андріян Гутник. 

Нагадаємо, нещодавно Андрій Садовий, міський голова Львова опублікував проект міського крематорію, який переміг на архітектурному конкурсі.

ІА "Вголос": НОВИНИ