Одне будівництво Академії футболу з об'єктами спортивної інфраструктури у Винниках зробило для плавання більше, ніж влада Львова та області за всі роки незалежності.

Про це у прямому ефірі «Народного толк-шоу» заявив депутат Львівської міської ради, голова Федерації плавання Львівської області Андріян Гутник.

«За часи незалежності України у Львівській області збудовано та реконструйовано менше водного плесо, ніж ми бачимо на цьому проекті. Тому звісно, що ми будемо це підтримувати і в майбутньому планувати там проведення всеукраїнських і міжнародних змагань з водних видів спорту. Це клондайк для будь-якого спортсмена! Там будуть фактично всі найпопулярніші види спорту», - зазначив Гутник.

За словами депутата, такі спорткомплекси Львову потрібні й для того, щоби через безгосподарність міської влади не страждали мешканці міста.

«Раніше у Львові було відновлено частину басейнів, але й то - з проблемами. Була історія, коли на реконструкцію байсейну з міського бюджету витратили 10 мільйонів гривень, а потім закрили його на зиму. Питаю чиновників: чому закрили? Кажуть: ви ж не розумієте, там треба 20 тисяч гривень платити додатково за опалення. Вдумайтесь! Де 10 мільйонів, а де ті 20 тисяч...От щоб такого нонсенсу не відбувалося більше, отакі комплекси і потрібні - з нормальним керівництвом і продуманою роботою», - додав Андріян Гутник.

Прямий ефір «Народного толк-шоу» дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ