Ім'я завжди накладає певний відбиток на долю людини, але не всі з них приносять щастя і успіх. Дізнатися, які 5 жіночих імен гарантують своїй власниці самотнє життя.

Про це пише Clutch.

1. Олександра

Ім'я Олександра несе сильну чоловічу енергетику, тому його власниці дістається дуже твердий, вольовий характер. Дівчата з таким ім'ям прагнуть до лідерства і незалежності, тому їм дуже важко бути жіночними.

Щоб Олександрі було легше з протилежною статтю, їй потрібно навчитися віддавати верховенство у родині чоловіку і проявляти ніжність.

2. Людмила

Людмила - це дуже яскрава, жіночна дівчина, яка легко знаходить спільну мову з оточуючими. Навколо неї багато шанувальників, але власниці такого імені - справжні ідеалістки. Вони шукають принца на білому коні, тому встановлюють для чоловіків дуже високу планку, і в результаті залишаються самотніми.

Людмилі потрібно знизити вимоги і навчитися приймати людей такими, які вони є.

3. Віра

Віра - це дуже самозакохана дівчина, яка потребує постійної уваги до своєї персони. У першу чергу від чоловіка їй потрібні красиві жести і докази його обожнювання. Коли перша закоханість згасає, вона кидає чоловіків, тому що вони більше не готові заради неї на все.
Секрет щастя для Віри у піднятті власної самооцінки і в розвитку почуття любові до самої себе.

4. Тамара

Тамара - це закрита, закомплексована особа, яка ретельно приховує свої почуття. Вона боїться зради, тому їй важко довіряти людям. Коли вона зустрічає свого чоловіка, то повністю занурюється у нього і її обранцю залишається тільки бігти.

Тамарі потрібно знайти опору в собі і не зводити увесь свій світ на одній людині.

5. Світлана

Світлана - це дівчина, яка відчуває на собі обов'язок нести якусь велику місію. У своєму партнері вона прискіпливо шукає світло і високу мету, але найчастіше не знаходить, і залишається одна.

Світлані потрібно жити теперішнім днем і не висувати партнеру завищені вимоги.

ІА "Вголос": НОВИНИ