Житловий будинок ОСББ «Хмельницький парк» вже давно здали в експлуатацію, проте належного заїзду так і не зробили. Мешканці часто жалілись, що їм доводиться їздити додому через заправку, адже іншої дороги немає. Водночас адміністрація АЗС не сильно рада таким діям мешканців і вони не одноразово перекривали дорогу.

Так, депутат від «ЄС» Юрій Ломага у Фейсбук повідомив, що під час минулої сесії ЛМР депутати підтримали протокольне доручення з приводу ситуації, яка склалася із доступністю заїзду до мешканців даного будинку.

У четвер депутати ЛМР від «ЄС» та заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк зустрілись з мешканцями будинку, щоб поговорити та вирішити проблемне питання.

Таким чином, було вирішено тимчасово прибрати на «Галицькому перехресті» кілька МАФів, аби облаштувати заїзд до будинку.

Крім того, буде також вирішуватися питання щодо розширення дороги у напрямку Жовкви, аби розвантажити затори у місті.

«На даній нараді вирішувалося зокрема два концептуальних і найважливіших питання, зокрема забезпечення за рахунок зміни конфігурації розташування базару »Галицьке перехрестя«, облаштування їхньої території заїзду до багатоквартирного будинку, а також питання щодо розширення дороги в жовківському напрямку з метою облаштування додаткового заїзду, а також зменшення тих заторів які на сьогоднішній день заполонили весь Львів», - розповів депутат ЛМР від «ЄС» Олексій Різник.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ