У Вінниці через падіння дерева на очах у матері та сестри загинула 11-річна Настя.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Зазначається, що мати разом зі своїми доньками вийшли з тролейбуса на зупинку раніше, оскільки той зламався. Пішли додому пішки, коли раптом на 11-річну дитину впало дерево.

Лариса Хохлюк, керівник класу, в якому навчалась загибла, розповіла, що дівчинка була дуже вихованою з хорошої родини.

"Дуже вихована хороша дитина. Дуже хороша сім’я. Це трапилось, коли поламалась тролейбусна лінія і вони вийшли на зупинці. Все було на очах її меншої сестрички. Лікарі "швидкої" на місці констатували смерть. "Швидку" викликала наша вчителька музики, яка була якраз там", - сказала Лариса Хохлюк.

Вчителька музики Тетяна Астраханова зазначила, що вона стала свідком трагедії та намагалась допомогти дитині та її матері. Жінка згадує, що дитина була вся у крові. А коли приїхали медики, то лише констатували смерть.

"Вчора стала свідком трагедії. Ми з онуком їхали на машині і побачили це нещастя. Побачили, що дівчинка на землі, біля неї мама. Ми з машини стали викликати карету швидкої. Нам відповіли швидко, сказали, що автомобіль виїхав. Неможливо було на це дивитись. Дитина присіла на землі, вся в крові, її не можна було впізнати. Біля неї була мама і ще одна дитина. Це сталось прямо на зупинці. Я не думала, що дівчинка загине. Бо звичайне дерево, не такий і широкий той стовбур", - розповіла вчителька.

Директор підприємства, яке відповідає за зелені насадження, КП "Вінницязеленбуд" Ігор Любовський коментувати ситуацію не захотів.

Наразі до місця загибелі дитини вчителі та школярі приносять іграшки, квіти та цукерки.

ІА "Вголос": НОВИНИ