Вночі, 22 липня, чоловіки іншої національності влаштували побоїще у центрі Києва. Іноземці вели себе агресивно, били українців палками та кидались камінням. 

Відео з інцидентом опублікували у телеграм-каналі Київ Оперативний.

Масова бійка відбулась на Майдані Незалежності неподалік Лядських воріт. За словами очевидців, конфлікт стався близько 1:30 -2:00 ночі.

Те, що трапилось, активно обговорюють у соцмережах. Мешканці Києва обурюються свавіллю, яке відбулось прямо у центрі столиці.

«А потім будуть жаліти, що їх притісняють», «Додому їх, нехай у себе там палками махають», «Де поліція? Центр Києва і таке свавілля там відбувається», - пишуть у коментарях до допису кияни.

За словами одного з очевидців, учасниками бійки були індуси. Він зазначає, що іноземці підійшли  разом із поліцією до компанії українців та сказали, що наче б, хтось із цієї компанії їх побив.

«Але наші виявились ні до чого, після чого вони (ред, - індуси) покликали підмогу і взяли палки та арматуру», - переконує чоловік.

«Я якраз там на машині стояв, як вони зі своєї машини палки діставали і спускались донизу. А потім почалось...Було чути на весь Майдан. Камені кидали і машини постраждали», - пише інший свідкок інциденту.

Наразі причина конфлікту невідома.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ