Про це повідомили у прес-службі ГО «Громада та ініціатива».

Зі слів начальника управління, станом на 4 вересня 2017 до обласного бюджету надійшли кошти від приватизації в розмірі 13,7 млн грн, що становить 18,3 % від запланованого показника на 2017 рік.

Серед крупних об'єктів приватизовано комунальне приміщення лікарні на Лемківській, 24 у Львові,  комунальну друкарню у Бориславі та низку інших дрібних об'єктів.

Голова постійної комісії обласної ради назвав незадовільне наповнення бюджету розвитку катастрофою, адже кошти, якщо надійдуть у грудні, то просто будуть «закопані у землю».

Нагадаємо, що рішенням Львівської обласної ради номер 462 від 1 червня 2017 року було ухвалено Програму капітального будівництва об'єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2017 рік. Цією програмою передбачалося фінансування 77 об'єктів на загальну суму 78,9 млн грн, з них 25 млн грн - мало бути спрямовано на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру.

У зв'язку з катастрофічно низьким наповнення бюджету розвитку обласного бюджету об'єкти житлово-комунального та соціально-культурного призначення можуть бути не профінансовані у 2017 році.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ