У поліції Дніпропетровщини розповіли деталі резонансного вбивства 35-річної дніпрянки, тіло якої виявили в лісосмузі рано-вранці в суботу, 10 жовтня.

Злочин стався напередодні ввечері, 9 жовтня, близько 22:30 на вулиці Данила Нечая.

Правоохоронці провели обшук у квартирі затриманого 25-річного чоловіка. Вони вилучили речові докази, які підтвердили його причетність до вбивства.

Під час допиту зловмисник розповів, що нібито трапилося того вечора. За словами чоловіка, він гуляв зі своїм собакою і та забігла до кафе, де в той час перебувала загибла, попередньо, вона вживала алкоголь і курила. Із закладу чоловік із улюбленцем і жінка вийшли практично одночасно. Собака підбіг до громадянки, після чого та нібито вдарила його ногою.

Завдав їй ще шість ударів по голові, відтягнув її непритомну до посадки, де продовжив бити ногами й кинув їй камінь у голову

Як повідомив затриманий, він зробив жінці зауваження й підійшов до неї, а та дала йому ляпаса. Чоловік у відповідь вдарив потерпілу, у неї пішла кров. Потім він завдав їй ще шість ударів по голові, відтягнув її непритомну до посадки, де продовжив бити ногами й кинув їй камінь в область голови.

Цю версію слідчі перевірять під час досудового розслідування. У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Чоловікові вже повідомили про підозру, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Громадянин розповів, що шкодує про скоєне:

«Шкодую, що я так зробив, не подумав про свої вчинки. Залишив її дитину без матері, а себе – без своєї дружини й без дитини», – сказав він під час допиту.

Більше надзвичайних новин читайте за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ