Відповідаючи на запитання журналіста американського телеканалу, Максим Козицький зауважив, що на примирення з «братнім народом» підуть століття часу.

В інтерв'ю з журналістом американського телеканалу, яке ще не вийшло у ефіри, голова львівської ОДА, Максим Козицький, був максимально переконливим у своїх твердженнях, гостро відповідаючи на запитання. Про це він пише у своєму телеграм-каналі

– Скільки потрібно буде часу, щоб в українців загоїлася рана від зброї «братнього» народу? – Запитав журналіст американського телеканалу NTD Ден Скорбач.

«На це підуть століття. Бо ж це не просто війна путіна. Не він кидає бомби, вбиває, ґвалтує. Це війна росіян з українською нацією. З українською ментальністю, українським духом.» 

Це не вперше українські політики та управлінці зустрічаються у своїх розмовах з нерозумінням закордонними журналістами ситуацій і процесів, що відбуваються в Україні. Пояснень безліч, та розуміння одне. 

«Знаєте, іноземні журналісти, з якими останнім часом часто спілкуюся, й самі не дуже розуміють, звідки береться сила того духу. Дивуються, як за лічені дні в мирній області могло з’явитися понад пів тисячі блокпостів і чому у військкоматах є черги з охочих боронити Батьківщину… Бо такі ми, українці. Свободолюбиві, справедливі і непереможні!» - виголосив Козицький

 

Читайте також на сайті ІА «Вголос»: 

Люди прямують у західні області України: із Луганщини евакуювали 700 осіб

ІА "Вголос": НОВИНИ