У п'ятницю, 22 липня, голова Штабу територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан, якого прикордонники не пропустили в Україну, забравши у нього закордонний паспорт, звернувся до президента Володимира Зеленського.

Своє звернення він опублікував у Facebook.

"Наразі я перебуваю на в'їзді в Україну пункту переходу кордону Смільніця. Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш. У мене вилучили паспорт громадянина України, видали акт", – йдеться у повідомленні.

Корбан зазначив, що його не пускають до України, до Дніпра, де живуть його хворі батьки, до міста та країни, яку він любить та захищає з 2014 року. Також він нагадав, що з 24 лютого 2022 року він керує Штабом територіальної оборони.

«Хочу звернутися до президента України як гаранта Конституції. Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашого спільного дому?», – звернувся Геннадій Корбан до глави держави.

Як писав «Вголос», у Генадія  Корбана  22липня при перетині кордону між Польщею та Україною у пропускному пункті Смільниця (Львівська область) вилучили закордонний паспорт громадянина України.

Читайте також:

У Києві затримали двох шпигунів, що знімали місцерозташування військових. Фото

Росіяни закриють Маріуполь на вихідні: в чому причина

ІА "Вголос": НОВИНИ