У житті можуть виникнути ситуації, коли для підтвердження або спростування діагнозу лікар призначає діагностичні обстеження. Комплекс центрів Сучасні діагностичні системи (СДС) прийде на допомогу в цьому випадку. Тут допоможуть виконати розгорнуту діагностику різних органів і систем з наданням високоточних результатів. Таку ефективність центри діагностики МРТ, КТ, УЗД «СДС» у Києві та Україні мають завдяки використанню сучасних апаратів Philips Intera 1.5 Тесла, Philips Brilliance 64 та залученню досвідчених лікарів-діагностів.

Послуги діагностичних центрів

Діагностичні центри СДС пропонують вам такі сервіси:

  • магнітно-резонансна томографія (МРТ)- томографічні зображення таких органів, як артерії та вени головного мозку, тканини шиї, гіпофіз, різні відділи хребта, суглоби, черевна порожнина, інші частини тіла;
  • комп'ютерна томографія (КТ)- дослідження внутрішньої структури носових пазух, кісток головного мозку, бронхів, ділянки очеревини, малого таза, м'яких тканин та інших органів;
  • ультразвукове дослідження (УЗД)- обстеження за допомогою ультразвуку надниркових залоз, органів очеревини і заочеревинного простору, простати, сечового міхура, молочних залоз, шийних судин, артерій та інших органів.

Для кожної наданої послуги встановлена точна ціна, яку ви можете дізнатися заздалегідь. Обстеженню піддають тільки ті органи і системи, які вказав лікар для підтвердження або спростування попереднього діагнозу.

Центри діагностики МРТ, КТ, УЗД у Києві та Україні

МРТ, КТ, УЗД центри в Києві доступні за адресами в різних районах столиці. Ви можете звернутися до найближчого до вашого місця проживання або роботи центру: біля метро Лук'янівська, Голосіївська, Мінська та Чернігівська, а також по вулицях Солом'янській та Рогозівській.

За межами Києва МРТ, КТ, УЗД центри в Україні працюють у містах Березань, Бровари, Буча, Ірпінь, Фастів Київської області, і ще один заклад розташовується в Дрогобичі Львівської області.

При бажанні записатися на прийом достатньо залишити свій номер телефону або зателефонувати за вказаними на сайті контактами. З вами зв'яжеться менеджер для уточнення деталей. Він допоможе записатися до конкретного центру на максимально зручний час. Прийом виконується лише за попереднім записом

ІА "Вголос": НОВИНИ