Новообраному депутатському корпусу Львівської міської ради нічого сподіватися на конструктивну співпрацю з міським головою Андрієм Садовим, адже він на це просто не здатний.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» сказав журналіст Остап Дроздов.

«З ким шановні депутати хочуть шукати »конструктивну співпрацю« у львівській Ратуші? З аферистом, фіглярем, махінатором, брехуном, шулєром? Ви сідаєте грати в карти з людиною, яка одну карту кине під стіл, а коли будуть »кранти« — він як суддя Ігор Зварич половину карт і з'їсти може. Це така людина. Він завжди працював тільки так. Одноосібно під себе.

От задумайтеся, як мультимільйонером може бути людина, яка 15 років безперервно працювала на офіційній зарплаті завбільши 30-50 тисяч? А це все доступ до бюджету! »Прокладочки« у кожній статті! Отак людина і має можливість спокійно собі жити, мати свій медіахолдинг і компостувати всім мізки», - зазначив журналіст.

«Сьогодні Садовий стикнувся із ситуацією, коли рада - не його. Він вважає депутатський корпус »антимерською коаліцією«. То, може, пора депутатам і справді почати нею бути? Почати процес множення на нуль проблемної людини, яка буде штопорити багато процесів у Львові. І ця людина - міський голова. Час »Х« якраз настає», - додав Остап Дроздов.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ