Внаслідок грози та шквального вітру ввечері 15 та зранку 16 липня на Львівщині ряд населених пунктів знеструмлені. Про це повідомляє  пресслужба «Львівобленерго». 


Як повідомляють у «Львівобленерго», станом на сьогоднішній ранок 37 населених пунктів повністю знеструмлені, та ще 51 частково без світла. Зокрема мова йде про населені пункти у Південному РЕМ (Стрийська, Дрогобицька, Сколівська, Бориславська частини), Західному РЕМ (Жовківська, Городоцька част.), Центральному РЕМ (Пустомитівська. Жидачівська, Перемишлянська, Миколаївська част.), Карпатському РЕМ (Старосамбірська, Самбірська, Турківська част.).

Зараз триває ліквідація наслідків негоди. Працює 38 аварійних бригад у складі 125 працівників ПрАТ «Львівобленерго», залучено 57 одиниць техніки.

У «Львівобленерго» наголошують, що сьогодні протягом дня і надалі очікуються грози, місцями шквали 17-22 м/с, град. У зв’язку із загрозою пошкодження електромереж енергетики нагадують, що про такі випадки слід повідомляти за номером  0-800-30-15-68. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.

Окрім цього, повідомлення про пошкодження електромереж можна залишити:

на сторінці у Facebook «Гаряча лінія «Львівобленерго»

на сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла»

При падінні дерев або гілок, травмуванні людей слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101, 112 або 103.

ІА "Вголос": НОВИНИ