За отриманою ГУР МО України інформацією, «міністр внутрішніх справ ЛНР генерал-майор» Корнет Ігор Олександрович, заарештований співробітниками ФСБ росії та на теперішній час утримується в слідчому ізоляторі ФСБ в Ростові на Дону.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки МО України.

«Арешт »міністра внутрішніх справ ЛНР« викликав негативну реакцію з боку силових структур та політичного керівництва »республіки«, які оцінюють це як початок змін у силовому блоці квазі-держави. Однак, з боку голови »ЛНР« Пасічника Л. І. прикладаються всі зусилля для звільнення Корнета з під арешту та відновлення на посаді», – йдеться у повідомленні.

Українські розвідники підкреслюють, що «чистки» в політичному керівництві так званої ЛНР свідчать про визнання москвою неспроможності виконувати поставлені завдання діючими керівниками «ЛНР» в умовах ведення війни з Україною.

«За рахунок кадрових змін та залякування керівництва квазіреспубліки, рф намагається в максимально зжаті строки налагодити ефективну роботу по мобілізації людського ресурсу на тимчасово окупованих територіях Луганської області для швидкого заміщення втрат в частинах і підрозділах 2 АК російських окупаційних військ та продовження ведення бойових дій проти України»,–впевнені у ГУР МО.

Як писав «Вголос», на Луганщині Королівські піхотинці відправили ворожу БМП за “рускім воєнним корабльом.

Читайте також:

Росія намагається зібрати для наступу на ОРДЛО війська, в рази більші за ЗСУ, - Міноборони

Норвегія передасть Україні зенітно-ракетні комплекси «Містраль»

Кислиця розкритикував Радбез ООН за безпорадність у ситуації з агресією росії

 

ІА "Вголос": НОВИНИ