Ремонтні роботи на перехресті двох важливих транспортних артерій неподалік залізничного двірця триватимуть близько місяця. Внаслідок цього суттєво ускладнене сполучення з південною та західною частиною міста.

Сьогодні вночі у Львові для руху транспорту перекрили перехрестя вул. С. Бандери - вул. Городоцька на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. На час робіт транспорт об’їжджатиме закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича - вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу - по вул. Короткій.

Як відомо, впродовж місяця паркування на вул. Тобілевича – вул. Федьковича - пл. Кропивницького – вул. Короткій буде заборонено. Дотримання правил дорожнього руху контролюватимуть інспектори з паркування та патрульна поліція. Також тут цілодобово працюватиме евакуатор.

Раніше ми повідомляли як курсуватиме громадський транспорт на час перекриття ділянки вул. С. Бандери - вул. Городоцька.

Об'їзд перекритої ділянки

Як повідомляє кореспондент «Вголосу», вже зранку ситуація на вул. Городоцькій - вул. Короткій суттєво погіршилась. Наразі від вул. Марка Вовчка до вул. Чернівецької всі автівки стоять в заторі.

Дещо краща ситуація стосовно об'їзду в бік центру на вул. Тобілевича - вул. Федьковича. Наразі тут працюють патрульні, паркувальна інспекція та евакуатор.

Нагадаємо, довгоочікувана реконструкція вулиці Бандери розпочалась минулого року. Вартість капітального ремонту складає 209,5 млн грн без врахування розробки проєктної документації. За умовами тендеру, роботи мали б бути виконанні до 30 червня 2021-го року.

Андрій Садовий обіцяв 6 грудня 2019-го року, що ремонт вулиці буде завершений до кінця 2020-го року. Втім, безпосередньо реконструкція вулиці розпочалася лише 28 вересня 2020-го року, щодо закінчення робіт, то спочатку Андрій Садовий вже назвав - кінець серпня поточного року, а потім переніс “дедлайн” на кінець року. 

Читайте також: Реконструкція вулиці Бандери: чи закінчать роботи до кінця року?

ІА "Вголос": НОВИНИ