Про це повідомляє служба автомобільних доріг у Львівській області.

Обмеження руху вантажного автомобільного транспорту діє з 09:00 04 січня на ділянці автомобільної дороги державного значення М-06 Київ-Чоп км 621-702 (від м. Стрий до межі із Закарпатською обл.).

Загалом, за оперативними даними станом на 08:00 проїзд забезпечено в повному обсязі. В період  03.01 з 06.00 – 04.01. 05.00  дорожниками використано 1 325 т піщано-соляної суміші. Для очищення від снігу та обробки протиожеледними засобами на автомобільних дорогах загального користування  працювало  92 одиниці спеціальної техніки.

Служба автомобільних доріг у Львівській області наголошує: під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

При погіршенні погодних умов Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв та перевізників при можливості утриматись від поїздок, адже великогабаритні автомобілі часто стають причиною обмеження руху, під час заносу блокуючи проїжджу частину, або ж зупинки таких вантажівок на узбіччях, що у свою чергу, призводить до затримки снігоочисної техніки та ускладнює роботу дорожникам.

Дорожні служби працюють в посиленому режимі.

Нагадуємо, в зимовий період  на дорогах Львівської області діє 51 пункт відстою  для великовантажного транспорту.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ