У четвер, 16 грудня, у Львові та області спостерігається сильний туман, який спричинив низьку видимість. Саме тому низка рейсів до аеропорту «Львів» прибудуть із затримкою, а частина з них пішли на вимушену посадку в Борисполі. Крім того, рейс Стамбул – Львів на сьогодні авіакомпанія Pegasus скасувала.

Про це повідомила пресслужба Міжнародного аеропорту «Львів».

«Через складні погодні умови аеропорту «Львів» (низька видимість) попереджаємо про затримки рейсів: Рейс авіакомпанії Ryanair зі Львова на Ригу буде вилітати о 12.40. Пасажирам надається харчування у зв’язку з затримкою», - написали на сторінці у фейсбук.

Так, рейс авіакомпанії Ryanair 3124 Дюссельдорф – Львів – сідає на запасний аеродром у Борисполі; рейс авіакомпанії WizzAir 4485 Лондон - Львів – сів у Кошице; рейс авіакомпанії Мотор Січ 263 Київ – Львів – затримується на виліт з Києва до 12.00; рейс авіакомпанії Air Ocean Airlines 201 Київ – Львів затримується до 14.00; рейс авіакомпанії Air Ocean Airlines 401 за маршрутом Львів – Харків затримується до 15.45; рейс авіакомпанії Роза Вітрів 162 Київ – Львів – затримується на виліт з Борисполя до 12.00; на виліт зі Львів до 14.15.

У пресслужбі аеропорту наголошують, що інформація постійно уточнюється та змінюється  до покращення погодних умов. 

Раніше Вголос писав, що через ускладнення погодних умов, зокрема густий туман, у львівському аеропорту не можуть приземлитись два літаки.

Як відомо, авіарейс Рига-Львів мав приземлитись в аеропорту ще о 08:20, проте наразі він затримується через ускладнення погодних умов. Також затримався літак з Кракова у Львів. Він мав приземлитись о 09:10.

ІА "Вголос": НОВИНИ