У Броварах та ще кількох містах України  скасували анонсовані концерти  російсько - українського  гумористичного  дуету Володимира Данильця і Володимира Мойсеєнка «Кролики».

Про це інформує видання «Brovary.net.ua».

Повідомляється, що артистів звинувачують в українофобії та участі в пропагандистских  програмах, які транслюються на  російському телебачені.

Варто зазначити, що гумористичний дует запланував всеукраїнське турне в лютому 2020 року.

Як стало відомо, концерт артистів, які активно виступають в країні - агресорі був запланований на 24 лютого у в міському культурному центрі «Прометей», до того ж ще сьогодні на сайті  «Карабас»  можна було придбати квитки на їх виступ.

На сайті були анонсовані концерти в Броварах, Фастові, Каневі та Переяславі.

Очільниця відділу культури  Броварської міської ради Катерина Мелікова уже заявила, що афіша дуету була прибрана оскільки концерт скасовано.

Крім того, вона повідомила, що міський культурний центр не встиг укласти договір з артистами і не робитиме цього.

Мелікова зазначила, що на концерт  гумористичного дуету «Кролики» у Броварах не було продано жодного квитка.

Керівник компанії-організатора виступів «Кроликів» в Україні ТОВ «Проконцерт» Олег Єжель зазначив, що виступи артистів на Західній та  частково в Центральній Україні скасовано після консультацій з міськими головами, які вважають , що не варто створювати чергову конфлікту ситуацію.

Однак Єжель наголосив, що вони не мають жодних проблем з організацією виступів  дуету на Півдні України.

Зокрема  можна придбати квитки на виступ  «Кроликів » в Білгород-Дністровському, Смілі, Южному та Олександрії.

Варто зазначити, що  Володимира Данильця і Володимира Мойсеєнка було внесено до бази «Миротворця» як осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.

 

До того ж, відомо, що  гумористичний дует «Кролики» звинувачують в українофобії.

Раніше повідомлялося, що Володимир Данилець неоднозначно висловлювався щодо української мови, а його дружина, ніби  то, засуджує дії українських військових  на Сході України.

Дует засуджують через згоду взяти участь в сумнозвісному  у телемості «Треба поговорити», який був анонсований  скандальними каналами «Росія 1» та «NewsOne».

Єжель зазначив, що абсолютно незадоволений ситуацією, яка склалася навколо дуету, зазначивши, що СБУ не має жодних претензій до артистів.

Служба безпеки України  ще не прокоментувала дану ситуацію.

Як писав «Вголос», у Трускавці бойкотуватимуть «кроликів-рашистів» (ФОТО).

ІА "Вголос": НОВИНИ