Сильні вітри і зливи, які спричинив тропічний шторм Гарві спустошили міста уздовж південного узбережжя Техасу, зруйнували будинки і підприємства, повалили дерева та дорожні знаки, а також залишили регіон без електрики, пише CNN.

Порт Галвестон, де починаються і закінчуються багато круїзів компанії Carnival, був закритий через шторм, в результаті чого кілька кораблів з тисячами людей на борту, опинилися в підвішеному стані.

Багатьом кораблям Carnival також довелося змінити плани в зв'язку з закриттям порту. Лайнери Carnival Freedom і Carnival Valor на період урагану вирішили залишитися в море подалі від бурі, вони зробили коротку зупинку в Новому Орлеані, щоб поповнити запаси палива, прісної води і продовольства.

Круїзна компанія заявила, що знаходиться в постійному контакті з керівництвом порту Галвестон, щоб з'ясувати, коли він відкриється.

Пасажири при бажанні зможуть висадитися в Новому Орлеані, але їм радять уникати самостійного повернення в Галвестон.

Carnival повідомила, що гості, чиї круїзи були скорочені або скасовані через Гарві, отримають пропорційне відшкодування, пасажири, які вирішили скасувати круїз через буревій, отримають сплачені гроші назад без будь-яких штрафних санкцій.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ