Правоохоронці евакуювали працівників та відвідувачів ТРЦ «Форум Львів». Невідомий надіслав електронне повідомлення про замінування торговівельно-розважального центру.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області на сторінці в соціальних мережах.

Відомо, що із ТРЦ евакуювали орієнтовно три тисячі людей. До перевірки закладу та прилеглої території залучили вибухотехніків, поліцейських, слідчо-оперативні групи, кінологів та працівників інших служб поліції. Фахівці не знайшли жодного вибухонебезпечного предмета.

Невдовзі правоохоронці відкриють кримінальне провадження. Наразі поліція намагається розшукати особу, яка повідомила про неправдиве замінування у Львові.

Нагадаємо, що це вже не перше повідомлення про замінування в місті від початку року. Наприкінці березня невідомий звернувся до правоохоронців та повідомив про мінування головного залізничного вокзалу. На вокзал швидко прибули вибухотехніки та інші фахівці. З будівлі евакуювали 30 працівників та орієнтовно три сотні пасажирів. Вибухівки не знайшли, а псевдомінером виявився чоловік 1989 року народження із Дрогобича.

Також у березні фахівці перевіряли на замінування будівлю, в якій розміщені обласна рада та адміністрація на вул. Винниченка, 16/18.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ