Чотири львівські телеканали проведуть спільний прямий ефір, під час якого експерти дадуть відповіді на найактуальніші питання про ковід

Сьогодні, 3 листопада, о 20:00 стартує спеціальний проєкт «Червона зона» — про життя Львівщини в умовах карантинних обмежень. Прямий ефір спільно готують команди чотирьох львівських телеканалів — NTA, UA:ЛЬВІВ, «ПравдаТУТ» і «Перший Західний».

Спецпроєкт виходитиме зі студії Суспільного у Львові і складатиметься з 4-х блоків: ситуація в ковідних лікарнях і відділеннях Львова та області; чому Львівщина стала «червоною» зоною; як нові обмеження впливають на життя мешканців, бізнес, освіту; вакцинація - міфи і страхи, пов'язані з її наслідками. 

 

«Медіа для того і є, аби інформувати, пояснювати людям те, що викликає запитання і сумніви. Ми дуже хочемо, що цей спільний формат мав користь для львівської громади. Експерти, медики, які будуть у студії,  нададуть вичерпні відповіді на всі важливі, болючі та гострі питання про коронавірус, вакцинацію, карантинні обмеження», - пояснює мету такого спільного спецпроекту генеральна продюсерка телеканалу NTA Наталія Струк. 

«Нам важливо, щоб цей проєкт аудиторія львівських телеканалів побачила одночасно, і  щоб мешканці Львівщини так само одночасно отримали концентровану інформацію про те, що відбувається і відповіді на ті запитання, які зараз людей насправді хвилюють», — розповіла продюсерка Суспільного у Львові Ірина Сандуляк.

Ведучі спецпроєкту: Олег Галів (NTA), Іванка Федів (UA: ЛЬВІВ), Олег Корейба («ПравдаТУТ. Львів»),  Ярина Капітан («Перший Західний»). 

Спікерами у студії стануть лікарі та пацієнти, посадовці, освітяни, підприємці та науковці. Прямий ефір виходитиме з сурдоперекладом.

Проєкт «Червона зона» можна буде дивитися в ефірі та соцмережах телеканалу NTA

ІА "Вголос": НОВИНИ