Вибір надійного виробника/постачальника вентиляційного та іншого кліматичного обладнання — це критично важливе питання. Щоб зрозуміти, яка компанія допоможе саме у вашому випадку, треба відвідати сайт вентиляції, порівняти рівень сервісу, якість продукту, а потім вже підібрати найоптимальніший варіант. В даній статті ми розглядаємо, за якими послугами можна звернутися у такі компанії, та на які з фірм варто звернути увагу в Україні. 

Що таке кліматична або вентиляційна компанія?

Це організація, що спеціалізується на створенні ідеального мікроклімату у приміщенні: насамперед ви можете замовити тут індивідуальне проєктування надійної кліматичної системи. Крім того, такі фірми можуть виробляти, постачати та монтувати техніку, а також займатись післяпродажним обслуговуванням усієї низки приладдя. Можете бути упевнені: фірми з вентиляції нададуть найкращу професіональну консультацію, запропонують найширший спектр продукції та допоможуть втілити в життя будь-яку по складності інженерну систему. 

Основні напрямки діяльності компаній з вентиляції

Вентиляція

Прилади (або їх різноманітні комбінації), що відповідають за свіжість повітря в оселі. Їх головна задача — направляти повітря з вулиці у кімнати та скидати відпрацьовані гази в атмосферу. 

Кондиціювання

Це обладнання встановлюють для охолодження в теплий сезон року: вона пропускає крізь себе повітря (яке вже знаходиться в приміщеннях), охолоджує його та повертає у кімнати. Кондиціонери у більшості випадків можна побачити у вигляді спліт- або мульти-спліт-систем, а також моноблокових портативних установок.

Опалення

В Україні опалювальне обладнання встановлюється у кожній споруді, окрім будинків, якими просто не користуються взимку. Це єдиний спосіб нагріти повітря (й всю оселю загалом) до комфортної температури в холодні місяці року. 

Очищення, зволоження та осушення повітря

  • Крім свіжості та температури, для людини важливо контролювати чистоту та вологість в оселі. 
  • Зменшити концентрацію пилу та інших алергенів можна за допомогою очисника повітря, котрий буде пропускати повітря крізь фільтри;
  • Зволоження відбувається, коли зволожувач випускає аерозоль — мікрокапельки чистої води;
  • Осушувачі конденсують надлишок вологи й виводять його назовні.

Вентиляційні компанії України, на які можна покластися

Українська фірма «Alter Air» — це виробник вентиляційної техніки, котрий пропонує широкий каталог приладів та повний спектр послуг: проєктування, консультації, допомога у виборі моделей, а також монтаж й сервісне обслуговування кондиціонерів, вентиляції, опалення та інших інженерних систем.

Група компаній «VENT» спеціалізується на вентиляції та кондиціонуванні. Постачають широкий асортимент власної продукції під брендом «VENTS», а також беруть на себе:

  • Консультації та заміри;
  • Виготовлення або підбір обладнання;
  • Проєктування та монтаж вентиляції будь-якої ступені складності.
  • Монтаж та налаштування готових кліматичних систем;

Компанія «Брильйон» не виробляє прилади, але виконує будь-які проєктні, монтажні, пусконалагоджувальні та сервісні роботи, що стосуються різноманітних інженерних комунікацій, зокрема ОВіК, Водо- й газопостачання, теплових насосів, промислового холоду тощо. 

ІА "Вголос": НОВИНИ