Не допускати до проїзду в міському транспорті пасажирів без засобу захисту та створити робочі групи для перевірки дотримання водіями та пасажирами маскового режиму.

Це та багато інших рішень аби запобігти новій хвилі зростання захворюваності на ковід у Львові прийняла вчора, 13 вересня 2021 року, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львівської міської ради.

Під час засідання комісії оприлюднили інформацію, що станом на 13 вересня у Львові вже є 189 пацієнтів з підтвердженим ковідом. Тоді як 13 серпня таких було лише 30 осіб.

Через це у всіх лікарнях Львова знов почнуть розгортати «ковідні» ліжка. За прогнозами лікарів таких ліжок одномоментно потрібно буде мати 3000.

Окрім того, місто має намір закупити велику кількість експрес-тестів для визначення ковіду.

Також комісія вирішила збільшити кількість мобільних та стаціонарних бригад в лікарнях та поліклініках Львова, аби охочі вакцинуватися могли це зробити.

На сьогодні у Львові вже провакциновано 283 440 осіб (однією дозою – 155 317 та двома – 128 123 осіб).  Водночас у місті мешкає близько 730 тисяч осіб.

Нагадаємо, як уже повідомляв «Вголос», цього тижня пункти вакцинації у Львові працюватимуть щодня. 

ІА "Вголос": НОВИНИ