Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів, що в акторки була агресивна форма раку. Саме це стало причиною смерті відомої українки.

Про це Ігор написав у фейсбук, подякувавши всім за співчуття.

Він зазначив, що Руслана до останнього боролась з хворобою, проте так і не змогла її побороти. Відомо, що лікувалась вона у Німеччині.

«У Русі був рак, на жаль, агресивна форма й трохи запущений.. але так як боролась вона, я б не зміг би навіть на половину.. на жаль імунітет не витримав ...», - написав Ісаков.

Чоловік Руслани також розповів, що після смерті її кремують.

Перше прощання з акторкою відбудеться по місцю останнього перебування, а саме : місто Кайзерлаутерн, Німеччина (Kaiserslautern, Deutschland). Про точний час Ісаков пообіцяв повідомили в понеділок.

Після цього Руслану привезуть в Київ. Про час та місце поховання Писанки її чоловік повідомить також пізніше.

«Безмежно вдячний всім. Мій стан зараз ,опишу синонімами : розчавлений, зломлений, знищений .. знаю що то б ніколи не сподобалось моїй дружині, тож намагаюсь потроху починати відпускати. Спробую зрозуміти сенс її улюбленого вислову » жизнь прекрасна«..люблю вас. Дякую за те що Ви поділяєте цей біль зі мною. Молюсь за вас, за Україну», - написав Ігор.

Нагадуємо, в ніч на вівторок, 19 липня, пішла з життя відома українська артистка Руслана Писанка. Відомо, що вона довгий час боролась з важкою недугою у Німеччині.

Для багатьох українців звістка про смерть Писанки стала шоком, оскільки мало хто знав про її хворобу.

Українські зірки у соціальних мережах відреагували на трагічну звістку.

ІА "Вголос": НОВИНИ