Підозрюваний планував замовити вбивство людини на ім'я Шейн. Однак переплутав його номер мобільного телефону і відправив повідомлення своєму босові, пише видання NY Daily News.

«Гей, Шейн, як поступимо. Пам'ятаєш, ти сказав, що допоможеш мені позбутися від дружини. Я готовий прийняти твоє пропозицію », - йдеться в текстовому повідомленні.

Начальник Літла прочитавши смс, відразу ж звернувся в поліцію. Підозрюваного затримали в той же день. Слідчі з'ясували, що Джефф Літл спілкувався з передбачуваним убивцею і передав йому інформацію, що стосується особистого життя дружини і дочки.

 «Якщо ви можете зробити вбивство схожим на пограбування або на нещасний випадок, то добре. Вона працює в Walmart і приходить в 11 ранку туди », - йдеться в фрагменті листування Літла.

Чоловік разом з напарником планував інсценувати нещасний випадок або ДТП, щоб отримати страховку. Вбивці він обіцяв половину суми.

Заарештований заперечує свою провину. Він повідомив, що це повідомлення він просто написав і залишив в чернетках. А маленька дочка випадково взяла телефон батька і відправила смс.

Найближчим часом Джефф Літл постане перед судом.

ІА "Вголос": НОВИНИ