Черговий пропагандистський трюк російських журналістів про президента РФ Володимира Путіна розсмішив користувачів мережі, передає «Обозреватель».

На публікацію про «чудотворця» звернув увагу блогер із ніком Vitauskas.

Так, кілька інформаційних ресурсів РФ опублікували новину про те, що в затопленій Іркутській області знизився рівень води.

При цьому пропагандисти навмисне зробили акцент на тому, що це сталося після приїзду в регіон російського президента.

Для прикладу, журналісти «Газети.ру» опублікували новину з таким заголовком: «Рівень води в Тулуні впав після приїзду Путіна».

«Якщо не Путін, то хто?!» – з іронією висловився про повідомлення Vitauskas на сторінці в Twitter.

«А як Мойсеєві слабо води розсунути?» «У свій кухлик натягав води?» «Чудотворний ботоксний карлик, залишилося до хреста прибити», – пишуть у коментарях.

Зазначимо, що Іркутська область Росії сильно постраждала від потужного паводка, більша частина регіону опинилася під водою, що спричинило масової евакуації.

У результаті НП загинуло мінімум п'ятеро, (серед них – дитина), двоє осіб зникли безвісти. Всього під час катастрофи постраждали понад 350 осіб.

Як писав «Вголос», Путін “параноївся” на саміті G20. В Осаці (Японія) на саміті країн G20 президент Росії Володимир Путін, який сидів за столом разом з іншими учасниками заходу, пив з власного посуду.

ІА "Вголос": НОВИНИ