Лідером за кількість лайків серед всіх сторінок користувачів соцмережі Інстаграм виявився акаунт американської співачки і акторки Селени Гомез. Про це пише Fox News.

За даними видання, кожна її публікація в середньому набирає по 4,6 мільйона лайків. При цьому Селена Гомез не лідирує за загальною кількістю фолловерів. Їх у неї 152 мільйони.

Визначити загальну суму лайків допомогла платформа Hype Auditor. Вона визначила ступінь залученості підписників сторінки Селени Гомеp і вирахувала фейкових підписників, що дало змогу встановити реальну кількість живих користувачів, які підписалися на зірку.

Також аналітики в Hype Auditor встановили, що 58% її передплатників становлять жінки, 14% – жителі Індії.

На другому місці в рейтингу популярності соцмережі опинилася модель Кайлі Дженнер. У неї 137 мільйонів підписників, а кожна її публікація набирає в середньому 3,6 мільйона лайків. Трійку замикає футболіст Кріштіану Роналду. Незважаючи на те, що на нього підписано 170 мільйонів користувачів, в середньому його пост лайкають лише 2,8 мільйона фолловерів.

До ТОП-5 також увійшли футболіст Леонель Мессі (2,4 мільйона лайків за 126 мільйонів фолловерів) і співачка Бейонсе (2,3 мільйона лайків за 128 мільйонів підписників).

Додамо, що вперше в історії відеохостингу YouTube один канал подолав позначку 100 мільйонів підписників. Рекордсменом став канал індійський канал «T-Series».

ІА "Вголос": НОВИНИ