Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, представники Львівської ОДА привезли в дарунок школярам СШ №46 м. Щастя 60 комплектів підручників для 1 класу, а також малюнки учнів Львівської середньої спеціалізованої школи №46 ім. В. Чорновола та різдвяну композицію «Шопка», яку виготовило художнє професійно-технічне училище ім. Й.П. Станька.

Під час зустрічі з головою Луганської ОДА Геннадієм Москалем Сергій Росстальний зазначив, що керівник Львівської області Юрій Турянський з розумінням відгукнувся на пропозицію підтримати мешканців у цей нелегкий час: «Ми не залишимось осторонь проблем, які випали на вашу долю. Цей візит не останній, ми і надалі допомагатимемо Луганщині й гуманітарною допомогою, і відновленням зруйнованих об'єктів», – запевнив С. Росстальний.

За його словами, незабаром у Сєвєродонецьк прибуде вантаж із подарунками на свято Миколая від нашої області, а біля головної ялинки Луганщини, на площі Перемоги в Сєвєродонецьку буде встановлено різдвяну шопку, яку виготовляють майстри Львівщини. Також уже наступного тижня сюди приїде трупа Львівського театру ім. М. Заньковецької з виставою «Наталка Полтавка», яка виступатиме у Сватові й, можливо, в Сєвєродонецьку.

Окрім того, делегація від ОДА оглянула пошкоджені бойовими діями дві загальноосвітні школи м. Щастя. Після огляду було ухвалено рішення замінити вікна та відновити покрівлі цих навчальних закладів.

«Між підприємцями Львівської та Луганської областей налагоджено співпрацю, спрямовану на відновлення об'єктів соціальної сфери, що зазнали пошкоджень під час проведення АТО. Зокрема, було укладено відповідні договори підряду на проведення ремонтних робіт у двох школах м. Щастя. Щоб сприяти зазначеній співпраці, керівництво Львівської ОДА доручило управлінню капітального будівництва забезпечити фаховий інженерний супровід згаданих робіт», – зазначив С. Росстальний.

Також львів'яни зустрілися з бійцями тербатальйону «Львів», яким передали теплий одяг, зимові берці, термобілизну тощо.

ІА "Вголос": НОВИНИ