Нелегітимний виконавчий комітет Львівської міської ради 18 грудня затвердив ряд соціальних реклам, суть яких чиновники Садового не знають самі.

Про це йшлось під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

Так, представниця управління зовнішніх зв’язків і промоції не змогла відповісти на питання члена виконкому Анатолія Забарила, у чому полягає суть програми «65 депутат» і для чого вона Львову. Також Забарило пригадав, що у Львівській міській раді є 64 депутати і він не розуміє, хто такий «65 депутат».

Прикметно, що дана програма реалізовуватиметься у Львові з червня по листопад 2020 року. Її впроваджуватиме громадська організація «Львівський блок», керівником якої є Козицький Андрій.

Дана соціальна реклама фінансуватиметься із міського бюджету. Це вказано в ухвалі, котру прийняв виконавчий комітет.

«Звільнити від сплати за тимчасове користування місцями, які перебувають у комунальній власності, для розміщення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами рекламорозповсюджувачів, які надають місця для розміщення соціальної реклами згідно з переліком соціальної реклами, яка експонуватиметься у м. Львові у 2021 році.

Комунальному підприємству »Адміністративно-технічне управління“ проводити перерахунок плати за тимчасове користування місцями відповідно до Порядку надання розповсюджувачам зовнішньої реклами у тимчасове користування місць, які перебувають у комунальній власності, для розміщення спеціальних конструкцій", - вказано у рішенні виконкому.

Більше новин читайте за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ