Депутат пояснив, чи є ранкове бомбардування Львова залякуванням.

Народний депутат від «Європейської солідарності» Микола Княжицький, який одним з перших був на місці влучання російських ракет у Львові, під час прямого спецефіру на телеканалі НТА зазначив, що найчастіше цілі окупантів позначені у них на старих картах, що завдає велику шкоду цивільному населенню, адже зараз на цьому місці може бути зовсім інша будівля.

«Ось я вчора був у Харкові. Їх бомбардують артилерією. Нею бомбардують ті міста, які хочуть «взяти» або атакувати. Коли вони бомбардують ракетами, як правило мають певні цілі. І вони нанесені на старих картах. Там вже давно немає цих об'єктів, там відбувається щось вже зовсім інше. Українці теж розумні, й ми не зберігаємо в якихось таких місцях щось небезпечне», - зазначив пан Микола.

Княжицький навів приклад неосвіченості окупантів.

«Агресори розповсюджували чутки, що під Харковом є великий хімічний завод й по ньому хочуть вдарити самі українці, щоб відбулась хімічна атака. Насправді там завод був у 2013 році. Тобто, багато років його вже немає. Тому через їхні «неточності» страждають мирні люди», - додав депутат.

Нагадаємо, «Вголос» писав, що вранці російські окупанти обстріляли Львів. За офіційною інформацією, декілька ракет влучили біля залізниці.

ІА "Вголос": НОВИНИ