На відстані всього лише 4-ох кілометрів від центру Львова «на вас чекає безмежний простір для вашого щоденного дозвілля».

Від сьогодні, 8-го червня, відпочинковий комплекс Emily Resort відкрив для відвідувачів City Beach. Це новий найбільший піщаний пляж для відпочинку біля кришталевого озера, який розташований усього в 4-ох кілометрах від центру міста.

City Beach працюватиме щодня у тестовому режимі з 10:00 до 20:00. Для хорошого відпочинку тут є білосніжний піщаний пляж з частиною гібридного газону, озеро та 2 природні басейни з регульованим дном для дітей глибиною 50 см та 90 см, величезний фудкорт із меню на будь-який смак, комфортні роздягальні, шафки із замком, зона душів, зона сушки речей.

 

City Beach розташований за адресою: Львів-Винники, Хмельницького, 9Б – комплекс Emily Resort.

Як відомо, Emily Resort – це новий сучасний багатофункціональний комплекс для відпочинку, розваг, занять спортом та оздоровлення всієї сім’ї цілий рік. Як запевняють організатори, на відстані всього лише 4-ох кілометрів від центру Львова «на вас чекає безмежний простір для вашого щоденного дозвілля».

Стали також відомі ціни на послуги.

Щоправда, на перших порах в Emily Resort просять брати зі собою рушник або накриття на пісок, оскільки в тестовому режимі ще немає шезлонгів.

Окрім того на території Emily Resort відкрили CHILLY Food&Bar – це новий заклад у Львові, який об’єднує людей з різними вподобаннями, але з головною метою – смачно поїсти, подивитися спортивні події та гарно відпочити. Щодня з 12:00 до 23:00 сюди запрошують на апетитні страви, освіжальні напої, простору терасу з неймовірним краєвидом, приємну музичну атмосферу та гучні трансляції.

На території комплексу на початку червня також відкрили приватний медичний центр. Emily Medical Center пропонує широкий спектр послуг для підтримки та відновлення здоров’я, зокрема, індивідуальні програми оздоровлення, детокс-терапію, комплексне обстеження, антиейджинг, медичні консультації, апаратно-інструментальні дослідження тощо.

Нагадаємо, що наприкінці січня Emily Resort пропонував усім охочим випробувати найдовшу в Європі штучну гірськолижну трасу, яка розташована між Львовом і Винниками.

ІА "Вголос": НОВИНИ