Кожного дня російські окупанти обстрілюють Луганську область з різних озброєнь. Тож найближчий тиждень може стати вирішальним для цього регіону.

Про це йдеться у заяві очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая під час телемарафону.

«Орки закінчуються. Вони ж такі ж кулепробивні як і всі інші. Єдине, їх дуже багато. Наші бійці просто шоковані тим, що вони як таргани лізуть з усіх щілин. Але я думаю, що найближчий тиждень покаже, весь розвиток подій буде цього тижня», - повідомив губернатор області.

Гайдай, зокрема, зазначив, що зараз складна ситуація спостерігається на околицях Сєвєродонецька, адже там вже ведуться бої, а частота обстрілів постійно збільшуються.

«Обстріли Сєвєродонецька збільшуються в геометричній прогресії і авіабомби скидають на місто і постійно «Градами», «Смерчами» обстрілюють, артилерія. Вже підійшли досить близько російські війська, тому вони можуть обстрілювати вже й мінометами. Місто знищується постійно, цілодобово. Ситуація в місті дуже тяжка. Учора бої були вже на околицях міста», - додав Гайдай.

Вголос раніше писав, що цієї ночі російські окупаційні війська завдали ракетного авіаудару по місту Краматорськ, що на Донеччині.

ІА "Вголос": НОВИНИ