У світі продовжує швидкими темпами поширюватися небезпечна коронавірусна інфекція.

Про це пише «Таблоїд».

Всесвітньо відомі зірки вирішили зробити і свій внесок у боротьбу з коронавірусом та пожертвували значні суми різним благодійним організаціям.

Зокрема акторська пара Раян Рейнольдс та Блейк Лайвлі передали 1 мільйон доларів організаціям Feeding America i Food Banks Canada.

Рейнольдс, який відомий своїм почуттям гумору, навіть опублікував в Instagram іронічний пост на цю тему.

«Гадаю, ми всі погодимося з тим, що COVID-19 - гівнюк»,- написав актор.

Також він закликав усіх залишити місце для радості та підтримати людей, які перебувають в самоізоляції, наприклад зателефонувати їм.

 

Переглянути цей допис в Instagram
 

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If you’re able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

Допис, поширений Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Співачка та акторка Леді Гага заявила, що пожертвує 20%  прибутків, які вона отримала протягом минулого тижня  від продажу товарів її косметичної компанії Haus Labs.

Кошти зірка віддасть банкам їжі Лос-Анджелеса та Нью-Йорка.

Дизайнерка італійського модного будинку Versace, Донателла Версаче та її дочка Аллегра пожертвували 200 тисяч євро лікарні Святого Рафаеля в Мілані.

Донателла підмітила, що наразі важливо підтримати лікарів, які перебувають на передовій та щодня борються за життя сотень людей.

До даної ініціативи приєднався і співак Джастін Тімберлейк, який повідомив, що пожертвував кошти благодійній організації, яка забезпечує харчування нужденних осіб в штаті Тенессі, звідки він родом.

Американська виконавиця Сіара та її чоловік Рассел Вілсон перевили 1 мільйон доларів на оплату порцій їжі, які роздасть благодійна організація Food Lifeline в Сіетлі.

 

Переглянути цей допис в Instagram
 

The world needs us ALL. These are unprecedented times. We are supporting our community in Seattle by donating 1 million meals with Seattle @FoodLifeLine. Rally with us and support your local food bank @FeedingAmerica We can all make a difference together. Let’s all keep the Faith during this difficult time.

Допис, поширений Ciara (@ciara)

Білл та Мелінда Гейтси вирішили виділити 105 мільйонів доларів на подолання пандемії коронавірусу.

Зокрема зазначається, що кошти будуть використані для розробки вакцини та ліків.

Тоді як головна операційна директорка Facebook Шеріл Сандберг заявила, що пожертвує 5, 5 мільйонів доларів на створення спеціального COVID-19 Emergency Fund.

До даної ініціативи також приєдналися такі відомі особистості, як Каньє Вест, Майлі Сайрус, Ріта Ора,  Джастін Бібер, К'яра Ферранья та багато інших.

Як писав «Вголос», набагато більше: у Штабі боротьби з коронавірусом заявили про реальну кількість хворих в Україні.

ІА "Вголос": НОВИНИ