Тест головного тренера збірної Італії з футболу Роберто Манчіні на COVID-19 дав позитивний результат.

Про це повідомляє пресслужба Федерації футболу Італії. Хвороба 55-річного фахівця проходить безсимптомно, сам тренер пішов на самоізоляцію.

Таким чином, Роберто Манчіні не зможе керувати національною командою в найближчих поєдинках. Збірна Італії 11 листопада проведе товариський матч з Естонією, потім будуть ігри з Польщею (15 листопада) і Боснією і Герцеговиною (18 листопада) у Лізі націй.

Цікаво, що в кінці жовтня Манчіні опублікував на своїй сторінці в інстаграмі картинку з жартом на тему пандемії коронавірусу. На зображенні медсестра в лікарні запитує пацієнта: «Як ви заразилися?». Він відповідає: «Дивився новини».

Пост головного тренера збірної Італії викликав бурхливу реакцію користувачів соціальних мереж, після чого Манчіні відключив коментарі до своїх записів.

Манчіні у минулому є відомим футболістом і тренером. Будучи наставником він тренував італійські «Фіорентину», «Лаціо», «Інтер», англійський «Манчестер Сіті», турецький «Галатасарай». Роботі в збірній Італії, яку Манчіні очолив у 2018 році, передувала його діяльність в петербурзькому «Зеніті» (2017-2018р.).

Як відомо, цього тижня завершився третій тур групового етапу Ліги чемпіонів та Ліги Європи. З трьох українських клубів, які виступають у єврокубках, ніхто не зумів принести бодай одне очко.

ІА "Вголос": НОВИНИ